Αγορά
Βιοτεχνικός χώρος, 1.000τ.μ.
Μυγδονία - Δρυμός
Προτεινόμενο

€168.000

Λεπτομέρειες
  • Κωδικός:

    #4164

  • Τιμή:

    €168.000

  • Εμβαδόν:

    1.000τ.μ.

  • Όροφος:

    Ισόγειο

  • Ασανσέρ:

    Όχι

  • Χώροι:

    1

  • Μπάνια:

    0

  • WC:

    0

  • Είδος θέρμανσης:

    Καμία

  • Μέσο θέρμανσης:

  • Έτος κατασκευής:

    2012

  • Κουφώματα:

  • Επίπλωση:

    Καμία

  • Ενεργειακή κλάση:

    Το ΠΕΑ είναι υπό έκδοση

Περιγραφή

Πωλείται στο βιομηχανικό πάρκο Δρυμού, βιοτεχνικός χώρος σκελετός σιδηροκατασκευή υπερυψωμένο, 1000 τ.μ. σε οικόπεδο 8.500 τμ. περιφραγμένο με νερό και για ρεύμα υπάρχει κολώνα έξω απο την περίφραξη, στην περιοχή "Μυγδονία, Δρυμός"κοντά στο δρομο θεσσαλονικης Σερρών, κατασκευής του 2012. Το ύψος του κτηρίου είναι 6μ.
. Το ΠΕΑ είναι υπο έκδοση.

Τιμή πώλησης: 168.000€. Διαθέσιμη από τις: 20/06/2022.

Κωδικός ακινήτου: 4164

Για περισσότερα ακίνητα επισκευθείτε την ιστοσελίδα μας: http://www.ktima-ependisi.gr/

ΚΤΗΜΑ ΕΠΕΝΔΥΣΗ
Γρηγορίου Λαμπράκη 78, Θεσσαλονίκη, Ελλάδα
http://www.ktima-ependisi.gr/
ktimaependisi@yahoo.gr
Τηλέφωνο: 2310919355
Κινητό: 6945276723

Προσοχή! Για την υπόδειξη του ακινήτου είναι απαραίτητη η υπόδειξη της αστυνομικής ταυτότητας και του Α.Φ.Μ. σας σύμφωνα με τον Ν.4072/11-4-2012 ΦΕΚ 86 Α.

Τοποθεσία
  • Τοποθεσία:

    Μυγδονία - Δρυμός

  • Διεύθυνση:

    Δρυμος ,Ελλάδα

Η εμφανιζόμενη θέση δεν αντιστοιχεί στην πραγματική διεύθυνση του ακινήτου. Επικοινωνήστε μαζί μας για περισσότερες πληροφορίες.
#
Κωδικός ακινήτου 4164

Εκδήλωση ενδιαφέροντος

Η εταιρία

Η εταιρία ΚΤΗΜΑ ΕΠΕΝΔΥΣΗ δραστηριοποιείται στο χώρο της αγοράς ακινήτων από το 2000, στη Γρ. Λαμπράκη 78 στην Άνω Τούμπα Θεσ/νίκης. Σημαντικός στόχος της εταιρίας είναι η δημιουργία σχέσης εμπιστοσύνης ανάμεσα στον πελάτη και στην εταιρεία, κάτι το οποίο είναι το πλέον αναγκαίο για την σωστή συνεργασία, αλλά και το ζητούμενο κάθε επαγγελματία.

Copyright © 2025, built with by aBroker.