Code:
#5273
Price:
€490
Area:
40sq.m.
Floor:
Ground floor
Elevator:
No
Bedrooms:
1
Bathrooms:
1
WC:
Heating type:
Autonomous
Heating medium:
Year Built:
1978
Year Renovated:
2025
Frames:
Synthetic
Furnishings:
Full
Energy class:
Bp
Ενοικιάζεται ανακαινισμένο, επιπλωμένο,διαμέρισμα, 40τμ., πρόσοψης, στην περιοχή "Τούμπα - Κάτω Τούμπα". Πρόκειται για ένα διαμπερές και φωτεινό ακίνητο. Βρίσκεται στο ισόγειο της οικοδομής με κάγκελα ασφαλείας και μπαλκόνι με τέντες. Το ακίνητο είναι βαμμένο και αποτελεί μια αξιόλογη επιλογή για φοιτητές και εργαζόμενους. Κατασκευάστηκε το 1978, ενώ ανακαινίστηκε το 2025.
Αποτελείται από 1 υπνοδωμάτιο με ντουλάπα, κρεβάτι κομοδίνα, συρταριέρα,σαλοκουζίνα εξοπλισμένη με ηλεκτρικές συσκευές (ηλ.κουζινα, ψυγείο, πλυντήριο, ) καναπέ σαλονιού που γίνεται κρεβάτι, τραπεζαρία γυάλινη με καρέκλες,τραπεζάκι σαλονιού ,έπιπλο τηλεόρασης ,και 1 μπάνιο με ντουζιέρα καμπίνα. Επιπλέον διαθέτει μπαλκονάκι με τέντες.
Στα εσωτερικά του στοιχεία αξίζει να σημειωθούν η πόρτα ασφαλείας και τα προστατευτικά κάγκελα ασφαλείας.
Διαθέτει κουφώματα συνθετικά με διπλά τζάμια. Τα δάπεδα είναι από γρανιτοπλακάκι. Στα θετικά στοιχεία του αξίζει να επισημανθεί η πλήρης επίπλωση.
Διαθέτει αυτόνομη θέρμανση με κλιματισμό inverter θέρμανση -ψύξη. Η ενεργειακή του κλάση είναι Α.
Βρίσκεται κοντά σε στάση λεωφορείου, σχολείο, πάρκο και εμπορικό κέντρο ,επίσης γρήγορη πρόσβαση στα πανεπιστήμια.
Με βάση τα χαρακτηριστικά του μπορεί να χαρακτηριστεί ως μια πολύ καλή επενδυτική επιλογή.
Τιμή ενοικίασης: 490€/μήνα.
Κωδικός ακινήτου: 5273
ΚΤΗΜΑ ΕΠΕΝΔΥΣΗ
Γρηγορίου Λαμπράκη 78, Θεσσαλονίκη, Ελλάδα
ktimaependisi@yahoo.gr
Τηλέφωνο: 2310919355
Κινητό: 6945276723
Location:
Toumpa - Kato Toumpa
Address:
Ανατολικής Ρωμυλίας , Θεσσαλονίκη 544 54, Ελλάδα
Copyright © 2026, built with by aBroker.