Κωδικός:
#5105
Τιμή:
€480
Εμβαδόν:
35τ.μ.
Όροφος:
2ος όροφος
Ασανσέρ:
Ναι
Υπνοδωμάτια:
1
Μπάνια:
1
WC:
Είδος θέρμανσης:
Αυτόνομη
Μέσο θέρμανσης:
Φυσικό αέριο
Έτος κατασκευής:
2004
Κουφώματα:
Αλουμινίου
Επίπλωση:
Πλήρης
Ενεργειακή κλάση:
Γ
Ενοικιάζεται νεόδμητο, ανακαινισμένο πλήρως επιπλωμένο, διαμέρισμα loft με εσωτερική σκάλα, πρόσοψης 35τ.μ., στην περιοχή "Τριανδρία - Δόξα ". Πρόκειται για ένα φωτεινό ακίνητο. Βρίσκεται στον 2ο όροφο της οικοδομής και διαθέτει ασανσέρ. Αποτελεί μια αξιόλογη επιλογή για φοιτητές. Κατασκευάστηκε το 2004.
Είναι διαρρυθμισμένο σε 2 επίπεδα με εσωτερική σκάλα. Αποτελείται από 1 υπνοδωμάτιο με ντουλάπα κρεβάτι, σαλοκουζίνα εξοπλισμένη με ηλεκτρικές συσκευές και έπιπλα και 1 μπάνιο. Το ακίνητο είναι πλήρως εξοπλισμένο. Επιπλέον διαθέτει βεράντα και πάρκινκ πυλωτής με συνενόηση.
Στα εσωτερικά του στοιχεία αξίζει να σημειωθούν η θωρακισμένη πόρτα.
Διαθέτει κουφώματα αλουμινίου με διπλά τζάμια. Τα δάπεδα είναι από πλακάκια. Στα θετικά στοιχεία του αξίζει να επισημανθεί η πλήρης επίπλωση.
Διαθέτει αυτόνομη θέρμανση με φυσικό αέριο (ατομική). Επιπρόσθετα υπάρχει κλιματισμός. Η ενεργειακή του κλάση είναι Γ.
Βρίσκεται κοντά σε στάση λεωφορείου, στάση μετρό, πανεπιστήμιο, δάσος και εμπορικό κέντρο.
Με βάση τα χαρακτηριστικά του μπορεί να χαρακτηριστεί ως μια πολύ καλή επενδυτική επιλογή.
Τιμή ενοικίασης: 480€/μήνα. Το ακίνητο είναι άμεσα διαθέσιμο.
Κωδικός ακινήτου: 5105
ΚΤΗΜΑ ΕΠΕΝΔΥΣΗ
Γρηγορίου Λαμπράκη 78, Θεσσαλονίκη, Ελλάδα
ktimaependisi@yahoo.gr
Τηλέφωνο: 2310919355
Κινητό: 6945276723
Τοποθεσία:
Δόξα
Διεύθυνση:
Κέρκυρας , Θεσσαλονίκη 546 36, Ελλάδα
Copyright © 2025, built with by aBroker.