Αγορά
Οικόπεδο, 700τ.μ.
Μυγδονία - Δρυμός
Προτεινόμενο Νέο

€49.000

Λεπτομέρειες
  • Κωδικός:

    #5133

  • Τιμή:

    €49.000

  • Εμβαδόν:

    700τ.μ.

Περιγραφή

Πωλείται οικόπεδο, πρόσοψης ,γωνιακό,700τ.μ., στην περιοχή "Μυγδονία - Δρυμός". Πρόκειται για ένα γωνιακό ακίνητο.

Το ακίνητο είναι άρτιο και οικοδομήσιμο,χτίζει 320τμ. Είναι περιφραγμένο.

Βρίσκεται σχετικά κοντά σε στάση λεωφορείου, σχολείο και εμπορικό κέντρο.

Με βάση τα χαρακτηριστικά του μπορεί να χαρακτηριστεί ως μια πολύ καλή επενδυτική επιλογή. Η περιοχή του ακινήτου είναι εντός σχεδίου πόλης.

Τιμή πώλησης: 49.000€. Το ακίνητο είναι άμεσα διαθέσιμο.

Κωδικός ακινήτου: 5133

ΚΤΗΜΑ ΕΠΕΝΔΥΣΗ
Γρηγορίου Λαμπράκη 78, Θεσσαλονίκη, Ελλάδα
ktimaependisi@yahoo.gr
Τηλέφωνο: 2310919355
Κινητό: 6945276723

Τοποθεσία
  • Τοποθεσία:

    Μυγδονία - Δρυμός

  • Διεύθυνση:

    Δρυμός 545 00, Ελλάδα

Η εμφανιζόμενη θέση δεν αντιστοιχεί στην πραγματική διεύθυνση του ακινήτου. Επικοινωνήστε μαζί μας για περισσότερες πληροφορίες.
#
Κωδικός ακινήτου 5133

Εκδήλωση ενδιαφέροντος

Η εταιρία

Η εταιρία ΚΤΗΜΑ ΕΠΕΝΔΥΣΗ δραστηριοποιείται στο χώρο της αγοράς ακινήτων από το 2000, στη Γρ. Λαμπράκη 78 στην Άνω Τούμπα Θεσ/νίκης. Σημαντικός στόχος της εταιρίας είναι η δημιουργία σχέσης εμπιστοσύνης ανάμεσα στον πελάτη και στην εταιρεία, κάτι το οποίο είναι το πλέον αναγκαίο για την σωστή συνεργασία, αλλά και το ζητούμενο κάθε επαγγελματία.

Copyright © 2025, built with by aBroker.