Code:
#5151
Price:
€150.000
Area:
75sq.m.
Floor:
N1
Elevator:
No
Bedrooms:
2
Bathrooms:
1
WC:
Heating type:
Autonomous
Heating medium:
Natural gas
Year Built:
1973
Year Renovated:
2023
Frames:
Aluminium
Furnishings:
Partial
Energy class:
Exemption
Πωλείται ανακαινισμένο, διαμέρισμα, πρόσοψης, 75τ.μ., στην περιοχή "Τούμπα ". Πρόκειται για ένα διαμπερές και φωτεινό ακίνητο. Βρίσκεται στον 1ο όροφο ψηλό της οικοδομής. Αποτελεί μια αξιόλογη επιλογή για φοιτητές, οικογένειες και εργαζόμενους. Κατασκευάστηκε το 1973, ενώ ανακαινίστηκε το 2023 με μπάνιο ,κουφώματα, 5φυλλη ντουλάπα και 2025 ατ.αεριο.
Αποτελείται από 2 υπνοδωμάτια με μια ντουλάπα, σαλόνι, κουζίνα και 1 μπάνιο.
Στα εσωτερικά του στοιχεία αξίζει να σημειωθούν η θωρακισμένη πόρτα, η ντουλάπα,οι ηλ.συσκευές(ψυγειο,ηλ.κουζίνα,πλυντήριο)
Διαθέτει κουφώματα αλουμινίου με διπλά τζάμια. Στα μπαλκόνια του υπάρχουν και τέντες. Τα δάπεδα είναι από ξύλο και μωσαϊκό.
Διαθέτει αυτόνομη θέρμανση με αέριο (ατομική). Επιπρόσθετα υπάρχει κλιματισμός.
Βρίσκεται κοντά σε στάση λεωφορείου, σχολείο, πανεπιστήμιο, πάρκο και εμπορικό κέντρο. Πολύ κοντά στην Γρ.Λαμπράκη την κεντρική οδό της άνω τούμπας με εμπορικά καταστήματα και εστίασης,στάσεις λεωφορείων και έξοδο για τον περιφερειακό.
Με βάση τα χαρακτηριστικά του μπορεί να χαρακτηριστεί ως μια πολύ καλή επενδυτική επιλογή. Τα κατοικίδια είναι ευπρόσδεκτα.
Τιμή πώλησης: 150.000€. Το ακίνητο είναι άμεσα διαθέσιμο.
Κωδικός ακινήτου: 5151
ΚΤΗΜΑ ΕΠΕΝΔΥΣΗ
Γρηγορίου Λαμπράκη 78, Θεσσαλονίκη, Ελλάδα
ktimaependisi@yahoo.gr
Τηλέφωνο: 2310919355
Κινητό: 6945276723
Location:
Toumpa - Ano Toumpa
Address:
Τυρολόης , Θεσσαλονίκη 543 51, Ελλάδα
Copyright © 2025, built with by aBroker.