Κωδικός:
#5151
Τιμή:
€150.000
Εμβαδόν:
75τ.μ.
Όροφος:
1ος όροφος
Ασανσέρ:
Όχι
Υπνοδωμάτια:
2
Μπάνια:
1
WC:
Είδος θέρμανσης:
Αυτόνομη
Μέσο θέρμανσης:
Φυσικό αέριο
Έτος κατασκευής:
1973
Έτος ανακαίνισης:
2023
Κουφώματα:
Αλουμινίου
Επίπλωση:
Μερική
Ενεργειακή κλάση:
Εξαιρείται από την υποχρεωτική έκδοση ΠΕΑ
Πωλείται ανακαινισμένο, διαμέρισμα, πρόσοψης, 75τ.μ., στην περιοχή "Τούμπα ". Πρόκειται για ένα διαμπερές και φωτεινό ακίνητο. Βρίσκεται στον 1ο όροφο ψηλό της οικοδομής. Αποτελεί μια αξιόλογη επιλογή για φοιτητές, οικογένειες και εργαζόμενους. Κατασκευάστηκε το 1973, ενώ ανακαινίστηκε το 2023 με μπάνιο ,κουφώματα, 5φυλλη ντουλάπα και 2025 ατ.αεριο.
Αποτελείται από 2 υπνοδωμάτια με μια ντουλάπα, σαλόνι, κουζίνα και 1 μπάνιο.
Στα εσωτερικά του στοιχεία αξίζει να σημειωθούν η θωρακισμένη πόρτα, η ντουλάπα,οι ηλ.συσκευές(ψυγειο,ηλ.κουζίνα,πλυντήριο)
Διαθέτει κουφώματα αλουμινίου με διπλά τζάμια. Στα μπαλκόνια του υπάρχουν και τέντες. Τα δάπεδα είναι από ξύλο και μωσαϊκό.
Διαθέτει αυτόνομη θέρμανση με αέριο (ατομική). Επιπρόσθετα υπάρχει κλιματισμός.
Βρίσκεται κοντά σε στάση λεωφορείου, σχολείο, πανεπιστήμιο, πάρκο και εμπορικό κέντρο. Πολύ κοντά στην Γρ.Λαμπράκη την κεντρική οδό της άνω τούμπας με εμπορικά καταστήματα και εστίασης,στάσεις λεωφορείων και έξοδο για τον περιφερειακό.
Με βάση τα χαρακτηριστικά του μπορεί να χαρακτηριστεί ως μια πολύ καλή επενδυτική επιλογή. Τα κατοικίδια είναι ευπρόσδεκτα.
Τιμή πώλησης: 150.000€. Το ακίνητο είναι άμεσα διαθέσιμο.
Κωδικός ακινήτου: 5151
ΚΤΗΜΑ ΕΠΕΝΔΥΣΗ
Γρηγορίου Λαμπράκη 78, Θεσσαλονίκη, Ελλάδα
ktimaependisi@yahoo.gr
Τηλέφωνο: 2310919355
Κινητό: 6945276723
Τοποθεσία:
Τούμπα - Άνω Τούμπα
Διεύθυνση:
Τυρολόης , Θεσσαλονίκη 543 51, Ελλάδα
Copyright © 2025, built with by aBroker.